Restaurant

►Restaurantul Casa Nostalgia va ofera un meniu savuros cu preparate traditionale din bucatele cele mai alese ale producatorilor locali  

 

citeste mai mult

Oferte

►Descopera cele mai noi oferte.

citeste mai mult

 

 

Impresii

►Cei care doresc sa ne impartaseasca diverse impresii, opinii sau idei sunt invitati faca aceasta aici .

citeste mai mult

 

Ce este salinoterapia ?

Salinoterapia este o metoda alternativa dar si complementara de prevenire si tratament pentru diverse afectiuni respiratorii, avand in acelasi timp beneficii demonstrate asupra intregului organism: creste imunitatea, sustine detoxifierea organismului, imbunatateste functionarea aparatului digestiv, sustine regenerarea pielii, ajuta la reducerea efectelor oboselii si stresului.

Cum actioneaza aerosolii salini ?

Aerosolii salini actioneaza la nivelul cailor respiratorii, eliminand impuritatile si majoritatea microorganismelor care prin depunere cauzeaza boli ale aparatului respirator. Sarea este cunoscuta ca fiind un puternic bactericid si dezinfectant si, prin compozitia sa, sprijina numeroase procese fiziologice si totodata buna functionare a organismului, in ansamblul sau.

Salinoterapia si cresterea imunitatii organismului

Prin purificarea eficienta a cailor respiratorii prin cure regulate de salinoterapie este intarita si imunitatea organismului. Bacteriile, impuritatile, toxinele, alergenii nu doar declanseaza, ci si intretin boli ale aparatului respirator, care adesea recidiveaza, cronicizandu-se; in aceste conditii, imunitatea organismului va scadea treptat. Curele de salinoterapie sprijina organismul in lupta sa impotriva factorilor nocivi din mediu, de care nu ne putem feri complet, oricat am incerca.

Sprijin pentru fumatori si fosti fumatori

Salinoterapia este deosebit de eficienta pentru purificarea cailor respiratorii ale fumatorilor si fostilor fumatori. Expunerea la aerosoli salini stimuleaza eliminarea secretiilor de la nivelul bronhiilor, reduce simtitor iritatiile si inflamatiile si totodata calmeaza tusea. Salinoterapia sprijina eliminarea particulelor continute de fumul de tigara, depuse pe tractul respirator si grabeste vindecarea si regenerarea cailor respiratorii.
 

 

casa nostalgia Bran, pensiune Casa Nostalgia Bran